Roll-up banner

Roll-up banners

Welkom bij Screen Promotion, dé plek voor opvallende roll-up banners die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. Of je nu op zoek bent naar een effectieve manier om je merk te promoten op een beurs, evenement of in een winkel, onze hoogwaardige banners bieden de perfecte oplossing.

Onze roll-up banners zijn ontworpen om indruk te maken en de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Met levendige graphics, scherpe afbeeldingen en hoogwaardige materialen, zal jouw boodschap niet onopgemerkt blijven. De draagbare en gebruiksvriendelijke eigenschappen maken het opzetten en afbreken van de banners een fluitje van een cent, zodat je tijd kunt besparen en je kunt concentreren op het aantrekken van klanten.

Waarom kiezen voor onze roll-up banners?

  1. Indrukwekkende visuele impact: Trek de aandacht van potentiële klanten met opvallende designs en haarscherpe prints die jouw merk in de schijnwerpers zetten.

  2. Gemakkelijk draagbaar: Onze roll-up banners zijn lichtgewicht en worden geleverd met een handige draagtas, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn naar verschillende locaties.

  3. Eenvoudig op te zetten: Het uittrekmechanisme maakt het opzetten van de banner een eenvoudige taak, zodat je snel klaar bent voor promotie.

  4. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze banners bestand tegen dagelijks gebruik en gaan ze lang mee.

  5. Personalisatie: Pas de banners aan naar jouw wensen met aangepaste ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Of je nu de aandacht wilt trekken op een handelsbeurs, een productlancering organiseert, of jouw winkel wilt aankleden met opvallende reclame, onze roll-up banners bieden een veelzijdige en effectieve manier om jouw boodschap te verspreiden.

Roll banners

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Portfolio

Kies voor onze opvallende roll-up banners en promoot jouw merk op een professionele en opvallende manier. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde roll-up banner bij Screen Promotion en zet jouw merk in de schijnwerpers waar het hoort!

roll-up banner design
roll up banner etalage

Roll up banners

Offerteformulier Gevelreclame

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.


BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!