Interieurfolies

INTERIEURFOLIES

Bij Screen Promotion zijn we gepassioneerd over het creëren van prachtige interieurs met onze hoogwaardige interieurfolie. Of je nu een huis, kantoor of winkel hebt, onze interieurfolie biedt eindeloze mogelijkheden om jouw ruimte te vernieuwen en te verfraaien zonder de kosten en het gedoe van volledige renovaties.

Waarom kiezen voor Interieurfolie?

  1. Creatieve Vrijheid: Laat je creativiteit de vrije loop met interieurfolie. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kun je een interieur creëren dat perfect bij jouw persoonlijke stijl en visie past.

  2. Snel en Gemakkelijk: Onze professionele installatie van interieurfolie is snel en gemakkelijk. In korte tijd krijgt jouw ruimte een volledig nieuwe uitstraling zonder lange onderbrekingen.

  3. Duurzaamheid: Onze interieurfolie is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage, vocht en hitte. Het behoudt langdurig zijn schoonheid en glans.

  4. Bescherming en Vernieuwing: Interieurfolie biedt niet alleen bescherming voor meubels en oppervlakken, maar het vernieuwt ook oudere elementen en geeft ze een frisse uitstraling.

Full colour borduringen

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Portfolio

interieurfolie voorbeeld
interieurfolie design
interieur keukenfolie

INTERIEURFOLIES

houtfolie

Offerteformulier interieur

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.


BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!