Bedrijfskleding

Bedrijfskleding in Naaldwijk en westland

Unieke bedrijfskleding in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een t’shirt, polo, sweater, hoody, vest, fleece, overhemd, werkjas, werkbroek of reflectiekleding. Zoek je bedrijfskleding voor in de bouw, horeca, gezondheidszorg, groenvoorziening, op een logistieke, facilitaire of zakelijke afdeling en wil je dat het team er uniform uit ziet conform de huisstijl. We hebben een assortiment met ruim 10.000 producten en vinden dan ook altijd bedrijfskleding welke past bij je wensen. Kleine of grote aantallen maakt voor ons niet uit en alle bewerkingen zoals zeefdrukken, borduren of transferproductie doen we in eigen huis. Hierdoor bewaken we de kwaliteit en kunnen we een snelle levering garanderen.

Leuk om te weten is dat we bij aantallen vanaf 50 stuks ook custom made kleding maken. We een bedrijfskleding tour hebben geïntroduceerd waarmee we met een mobiele showroom bij je op locatie kunnen komen. Kortom we bieden volop mogelijkheden om je te ontzorgen en denken graag met je mee. Het creatieve team van Screen Promotion staat voor je klaar om verschillende bedrijfskleding ontwerpen te maken. Via onderstaande knoppen hebben we per bedrijfskledingstuk alvast de 30 best verkochte producten voor je geselecteerd om het makkelijk voor je te maken. Staat de gewenste bedrijfskleding er niet bij neem dan contact met ons op en vertel ons je wensen tijdens een creatieve brainstormsessie.

Screen Promotion bedrijfskleding ISW Scholengemeenschap.

CREATIEf advies NODIG?

We staan je graag te woord op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Screen promotion sinds 1984

Screen Promotion is een reclamestudio in het Westland en in 1984 gestart door Louis Valk. Sinds 2020 is het bedrijf overgenomen door dochter Tes, een echte reclamefamilie met 40 jaar ervaring. We zijn actief op het gebied van alle vormen van reclame. Je kan bij ons terecht voor Bedrijfskleding, Autobelettering, Lichtreclame, Gevelreclame, Relatiegeschenken, Huisstijl ontwerp, Webdesign en Interieur restyling. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken het mogelijk. Onze creatieve ideeën worden dankzij onze kennis en ervaring gemakkelijk gerealiseerd. We begeleiden je binnen kleine en hele grote opdrachten en zijn trots op onze opdrachtgevers waarvoor we al vele jaren mooie opdrachten mogen realiseren.

voordelen

Deskundig productieteam
Snelle levering

Gratis advies
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Tessa Valk Screen Promotion

creatief advies nodig?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!