Frees en doosletters

Frees en doosletters

Een naam die blijft hangen! Frees en doosletters zijn een mooi medium om je kantoor of winkelpand een sjieke uitstraling te geven. Screen promotion levert niet alleen gevelletters maar produceert ze ook en heeft een montageteam in huis om deze op de juiste manier te plaatsen.

Freesletters worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof of rvs. Deze letters kunnen voorzien worden van verlichting dat naar voren uitstraalt of indirect naar achteren, en zijn er in alle kleuren van de regenboog. Deze freesletters geven een echte meerwaarde aan het logo op het pand. Niet alleen zijn deze letters geschikt voor de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde, denk hierbij ook eens aan, de ruimte achter de kassa of bij de ontvangstruimte.

Doosletters kunnen net als de freesletters worden voorzien van verlichting, denk bijvoorbeeld aan neon of led verlichting. Bij verlichte doosletters, wordt onderscheid gemaakt tussen frontlight en backlight. Frontlight betekent dat de voorkant oplicht, mogelijk in kleur of wit. Voor backlight worden de letters op kleine afstand van de gevel geplaatst. De verlichting zit binnenin de letters. Door de afstand van de muur ontstaat er een zweem van licht achter de letters. Het geeft een mooi optisch effect en accentueert het ontwerp, het logo of de creatie.

Screen Promotion gevelreclame met acrylox letters Westland.

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Portfolio

Frees of doosletters zijn een uitstekende uitkomst om het bedrijf, winkel of kantoor nog meer te laten opvallen. Klein of groot, er zijn op dit gebied vele mogelijkheden.

freesletters van uffelen door screen promotion
freesletters 3d neon
doosletters Breeze

frees en doosletters

frees en doosletters

Offerteformulier Gevelreclame

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.


BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!