Horeca

Horeca

Bij Screen Promotion begrijpen we dat je trots bent op je horeca zaak. Dit wil je ook uitstralen naar je gasten. Zet je zaak op de kaart met onze stoere menukaarthouders en accessoires dat jou onderscheidt van de massa. Menukaarthouders helemaal in jou stijl, modern of klassiek? Het kan allemaal. Placemats in diverse verschillende materialen en vormen met bijpassend bestek set. Alles is makkelijk te reinigen en desinfecteren.

Menukaarthouder, placemats en tafelaccessoires 

De menukaarthouders zijn geïnspireerd op de meest actuele stijltrends. Terwijl de menukaarthouders ooit werden beschouwd als slechts een ‘ondersteunend’ object dat werd gebruikt om de lijst met te bestellen gerechten te bevatten, speelt het nu de hoofdrol, staat het voor gastvrijheid en is het in staat een vleugje stijl te geven aan de omgeving waarin het wordt gebruikt.

De professionele placemats zijn ontworpen met het oog op de afmetingen van de meest gebruikte tafels in de horeca. Elk product wordt onderworpen aan strenge mechanische weerstandstests voor intensief en continu gebruik. De gebruikte materialen zijn gecertificeerd, gemakkelijk te reinigen en desinfecteren

Schorten en sloven

Schorten en sloven zijn in de horeca niet weg te denken. Ook hierin zijn er zoveel mogelijkheden. Neem contact met ons op met jou wensen en onze mogelijkheden.  

Onze Aanpak

Bij Screen Promotion geloven we dat uitstraling een belangrijk onderdeel is van een horecazaak. Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw met jou samen om een maatwerk ontwerp te creëren dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past. We bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, kleuren en materialen om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Voordelen van Samenwerken met Screen Promotion

  1. Creatieve Ontwerpen: Onze ontwerpers creëren unieke menukaarthouders zodat deze 

  2. Hoge Kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige materialen om een professioneel resultaat te garanderen.

  3. Persoonlijke Aandacht: We luisteren naar jouw wensen en passen het ontwerp aan om aan jouw behoeften te voldoen.

  4. Snelle Levering: We begrijpen het belang van tijdige levering en zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd klaar is.

Menukaarthouder

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Portfolio

U kunt uit meerdere opties kiezen of het nu gaat om een menukaart of placemat van gerecyclede materiaal of één helemaal van kruk. Er is enorm veel mogelijk.  Wij staan vraag voor u klaar.

Kurk menu kaart en placemats
Diverse vormen placemats
Schort met bretels

Horeca

Offerteformulier Huisstijl

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.


BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!