Over Screenpromotion

Screen Promotion sinds 1984

Screen Promotion is een reclamestudio in het Westland en omstreken en in 1984 gestart door Louis Valk. Sinds 2020 is het bedrijf overgenomen door dochter Tes, een echte reclamefamilie met 40 jaar ervaring. We zijn actief op het gebied van alle vormen van reclame. Je kan bij ons terecht voor Bedrijfskleding, Autobelettering, Lichtreclame, Gevelreclame, Relatiegeschenken, Huisstijl ontwerp, Webdesign en Interieur restyling. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken het mogelijk. Onze creatieve ideeën worden dankzij onze kennis en ervaring gemakkelijk gerealiseerd. We begeleiden je binnen kleine en hele grote opdrachten en zijn trots op onze opdrachtgevers waarvoor we al vele jaren mooie opdrachten mogen realiseren.

Full colour borduringen

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Onze specialisaties

Screen promotion sinds 1984

Screen Promotion is een reclamestudio in het Westland en in 1984 gestart door Louis Valk. Sinds 2020 is het bedrijf overgenomen door dochter Tes, een echte reclamefamilie met bijna 40 jaar ervaring. We zijn actief op het gebied van alle vormen van reclame. Je kan bij ons terecht voor Bedrijfskleding, Autobelettering, Lichtreclame, Gevelreclame, Huisstijl ontwerp, Relatiegeschenken, Webdesign en Interieur restyling. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken het mogelijk. Onze creatieve ideeën worden dankzij onze kennis en ervaring gemakkelijk gerealiseerd. We begeleiden je binnen kleine en hele grote opdrachten en zijn trots op onze opdrachtgevers waarvoor we al vele jaren mooie opdrachten mogen realiseren.

voordelen

Deskundig productieteam
Snelle levering
Gratis advies
Beste prijs-kwaliteit verhouding

Wij beschikken over de kennis en ervaring om op verschillende manieren indrukwekkende reclame-uitingen te produceren. Dat begint met een goed ontwerp, dat we vervolgens vertalen naar de realiteit. Materiaalkennis is uiteraard erg belangrijk in dit proces en daarom houden wij de productie in eigen huis. Zo hebben we onze eigen printers, zeefdrukkerij en borduurstudio. Op die manier bewaken we gemakkelijk de huisstijl, uitvoering en kwaliteit. 

Screen Promotion is hét reclamestudio in het Westland en omstreken voor alle vormen van reclame. Zo leveren wij onder andere:

  • Bedrijfskleding
  • Autobelettering
  • Lichtreclame
  • Gevelreclame
  • Relatiegeschenken
  • Webdesign
  • Huisstijl ontwerp

Voor het gehele aanbod bekijk de productgroepen binnen onze website of bezoek onze studio in het Westland. Neem voor vragen contact met ons op, we staan je graag te woord.

Tessa Valk Screen Promotion

Heb je creatieve ondersteuning nodig?

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85