Moswanden

moswanden

Bij Screen Promotion zijn we gepassioneerd over het transformeren van jouw interieur met een prachtige moswand. Of je nu een trendy, tijdloos, of speels ontwerp wilt, ons uitgebreide assortiment biedt eindeloze mogelijkheden om jouw unieke stijl tot leven te brengen. Moswanden worden op locatie door AAd Styling & Groen gemaakt.

Waarom kiezen voor behang?

  1. Expressieve Ontwerpen: Een moswand is een uitstekende manier om je persoonlijkheid en creativiteit in jouw ruimte te laten zien. Kies uit een breed scala aan patronen, texturen, en kleuren om jouw interieur tot leven te brengen.

  2. Sfeervolle Atmosfeer: Met een moswand kun je eenvoudig een sfeervolle ambiance creëren in elke kamer. Van rustgevend tot levendig, een moswand heeft het vermogen om de gewenste sfeer te bepalen.

  3. Duurzame Keuze: Hoogwaardig mos gaat lang mee en behoudt zijn kleur en kwaliteit, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve optie is voor interieurdecoratie.

  4. Verberg Onvolkomenheden: Oneffenheden en imperfecties op de muren kunnen eenvoudig worden verborgen met mos, waardoor jouw interieur er perfect uitziet.

CREATIEf advies NODIG?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen
van 8.30 uur tot 17.00 uur.

0174 – 62 65 85

Portfolio

Acrylox letters met fullcolour print moswanden
TFC freesletters op moswand
Freesletters

Moswanden

House of work freesletters met mos

Offerteformulier interieur

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte. Speficifeer zo nauwkeurig mogelijk je wensen. Ook bij maatwerk of andere specifieke wensen kan je dit hieronder aangeven. Vragen? Heb je vragen over een product of over de juiste materiaalkeuze? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Bel ons via 0174 – 62 65 85 of stuur een e-mail.


BLIJF OP DE HOOGTE EN PROFITEER VAN AANBIEDINGEN EN DEALS!